"Suomessa ei ole lahjontaa"

Rkp:n puheenjohtaja Wallinilla on ollut Helsingissä alehintaan säätiöltä vuokrattu asunto. Turussa on toinen säätiöpuliveivaus jossa kaikki tienaavat lehtitietojen mukaan oikein hyvin.

Suomessa ei ole lahjontaa,vaikka Rkp vastustaa säätiöiden verottamista ja samaan aikaan puolueen puheenjohtaja hoitaa talouttaan säätiöiden siipien  suojassa.

 

Lainaus 18.11.2009 Iltalehden sivuilta:

…lainaus alkaa…

”Wallin vuokraa 35 neliön yksiötä Eirassa Signe ja Ane Gyllenbergin säätiöltä. Hufvudstadsbladetin mukaan hän maksaa siitä vähemmän kuin oikea markkinahinta olisi.”

”Wallin ei halua kertoa vuokransa suuruutta, koska pitää sitä yksityisasiana. Hän sanoo maksavansa sen suuruista vuokraa, mitä vuokranantaja on halunnut saada.”

….lainaus loppuu…

”Puolustusministeri Stefan Wallin (r) on tehnyt tuottoisia asuntokauppoja sellaisen säätiön kanssa, jonka valtuuskuntaan hän kuuluu.” Iltalehti 4.4.2012

 

Mielipiteeni on se,että jos Rkp:llä olisi yhtä vähän omia jäsenkirjavirkahenkilöitä valtiokoneistossa kuin Perussuomalaisilla, tuollainen ei onnistuisi aivan noin hyvin ilman seuraamuksia.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu