Sdp on olevinaan oppositiossa

LipponenFreudenthalmedaljen.jpgSdp on olevinaan oppositiossa. Hehheh. Kuitenkin oppositiopuolue Sdp:n merkkihenkilö Paavo Lipponen oli hallituksen oikeistolaisimman puolueen puoluekokouksessa juhlapuhujana kesäkuussa 2007! (Vantaa 9.-10.6.2007)

”Oppositiopuolue” Sdp:n edustaja Paavo Lipponen sai myrskyisät suosionosoitukset kehuttuaan tuon äärioikeistolaisen hallituspuolueen politiikkaa. (Lähde: Tuon hallituspuolueen pää-äänenkannattaja.)

Eikä tässä vielä kaikki. Hallituspuolue Sfp palkitsi Sdp:n edustajan Paavo Lipposen  Sfp:n puoluekokouksessa (luitte aivan oikein) Sfp:n kunniamitalilla, A.O.Freudenthal-mitalilla! Siis toisen puolueen kunniamitalilla. Jo se, että oppositiopuolueen edustaja on läsnä hallituspuolueen puoluekokouksessa ja vastaanottaa hallituspuolueelta kunnianosoituksen kertoo parlamentarismin alennustilasta Suomessa.

Lumedemokratia-kirjassa (Taneli Heikkka ja Katja Boxberg) ei tällaisia asioita käsitellä, koska sen kirjan rahoittajien joukossa on tuota hallituspuoluetta lähellä oleva säätiö. Suomessa toimittajatkin ovat osaltaan lumedemokratian asialla.

(Kuva taitaa olla Höblästä)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu